Etterbeek Sport – Piscine Espadon Zwembad NL <span class="sdata2" title="2017-11-17T14:44:53+00:00"></span>

Mededeling

  • Wij herinneren u er aan dat shorts niet toegelaten en badmutsen verplicht zijn.

Liefdadigheidsavond in zwembad L’Espadon

Soirée caritative

Om Karen Northshield, slachtoffer van de aanslagen in Brussel, te helpen.

“Op 31-jarige leeftijd en na een twintigtal operatieve ingrepen blijft Karen hopen om op een dag opnieuw te kunnen stappen”

Vrijdag 1 december van 18 u. tot 24 u.

Group 1: 19u00 – 20u00
Group 2: 20u15 – 21u15

Toegang tot alle activiteiten en animatie: aqua-athletics, aquabike, aquagym, aquajump, aquapole,…

Toegangsprijs: 15 euro (ter plaatste te betalen) – Online inschrijven WWW.AQUAJUMP.BE

De toegangsprijs voor de sauna bedraagt op 1 december 2017 uitzonderlijk 15 euro ten voordele van de benefietavond voor Karen.

Het evenement wordt volledig gesponsord waardoor de opbrengsten integraal naar Karen gaan.

Bedankt voor uw vrijgevigheid.

Met dank aan de sponsors: de gemeente Etterbeek, haar burgemeester (mijnheer Vincent De Wolf) en haar college, het sportcomplex van Etterbeek en zijn voltallige personeel…

Giften: rekeningnummer BE46 2700 4657 7736 (aider-karen/help-karen)

Welkom in sportgemeente Etterbeek

Etterbeek en de sport hebben samen al een lange geschiedenis opgebouwd. Wist u bijvoorbeeld dat de Belgische topsporters Marouane Fellaini of Jérôme d’Ambrosio hier geboren zijn?

Dat Etterbeek bekend staat als een gemeente met sportkriebels hebben we echter vooral te danken aan de kwaliteit van onze sportinfrastructuur en het onthaal waarop bezoekers hier getrakteerd worden. In 2014 behaalde ons zwembad de eerste plaats in het klassement van de properste zwembaden van Brussel, een rangschikking die opgesteld werd door een gespecialiseerd laboratorium dat de waterkwaliteit test in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Ook ons sportcentrum moet niet onderdoen. De voorzieningen en faciliteiten worden unaniem op prijs gesteld door de gebruikers. Deze laatsten komen overigen niet enkel uit de eigen gemeente. Een blik op onze website volstaat om te zien dat er altijd wel wat te beleven valt in ons sportcentrum. U vindt er een brede waaier aan sportdisciplines. Ik kan u dus maar één enkele raad geven: spring in uw sportschoenen of trek uw zwemkledij aan, kom een kijkje nemen, maar vooral: beweeg! Dat is en blijft de beste manier om in vorm te blijven!

Vincent De Wolf

Burgemeester van Etterbeek en bevoegd voor sportbeleid.

Krav Maga

Ook jongeren kunnen geconfronteerd worden met moeilijke situaties (pesterijen, ruzies, afpersing…). Als reactie op die problemen heeft KMG speciaal voor hen een aangepaste onderwijsmethode ontwikkeld.

Dankzij een pedagogiek en de oefeningen die speciaal voor deze leeftijdscategorie ontwikkeld werden, zullen uw kinderen het volgende leren:

  • gevaarlijke situaties voorkomen aangezien een van de fundamentele principes van Krav Maga erin bestaat zich op plaatsen te bevinden waar geen conflicten zijn;
  • verdedigingstechnieken, bijvoorbeeld zich losmaken wanneer men bij de pols vastgehouden wordt;
  • zelfvertrouwen;
  • analyse- en beslissingsvermogen ontwikkelen;
  • fundamentele waarden voor de beoefenaars Krav Maga zoals respect, discipline en zelfbeheersing.

Uw kinderen zullen ook leren hoe ze correct kunnen reageren wanneer ze aangevallen worden.

Tarieven: 12 lessenkaart: 90 euro, 3 maanden: 80 euro, 6 maanden: 150 euro, 12 maanden: 280 euro, jaarlijkse verzekering: 50 euro

Video