Mededeling

Beste klanten :

Om hygiëneredenen informeren wij u dat verloren voorwerpen die door ons gevonden werden slechts vijftien dagen bewaard worden.

Opgepast

Wij herinneren u er aan dat shorts niet toegelaten en badmutsen verplicht zijn.

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

OPGELET:

Tijdens de lesuren wordt het zwembad drukbezocht waardoor er soms slechts een baan overblijft voor individuele zwemmers.

Je kunt altijd telefonisch contact opnemen om te informeren naar de bezetting.

Welkom in sportgemeente Etterbeek

Etterbeek en de sport hebben samen al een lange geschiedenis opgebouwd. Wist u bijvoorbeeld dat de Belgische topsporters Marouane Fellaini of Jérôme d’Ambrosio hier geboren zijn?

Dat Etterbeek bekend staat als een gemeente met sportkriebels hebben we echter vooral te danken aan de kwaliteit van onze sportinfrastructuur en het onthaal waarop bezoekers hier getrakteerd worden. In 2014 behaalde ons zwembad de eerste plaats in het klassement van de properste zwembaden van Brussel, een rangschikking die opgesteld werd door een gespecialiseerd laboratorium dat de waterkwaliteit test in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Ook ons sportcentrum moet niet onderdoen. De voorzieningen en faciliteiten worden unaniem op prijs gesteld door de gebruikers. Deze laatsten komen overigen niet enkel uit de eigen gemeente. Een blik op onze website volstaat om te zien dat er altijd wel wat te beleven valt in ons sportcentrum. U vindt er een brede waaier aan sportdisciplines. Ik kan u dus maar één enkele raad geven: spring in uw sportschoenen of trek uw zwemkledij aan, kom een kijkje nemen, maar vooral: beweeg! Dat is en blijft de beste manier om in vorm te blijven!

Vincent De Wolf

Burgemeester van Etterbeek

Video