Contact

Het Sportcentrum van Etterbeek  VZW

BTW : BE 415 764 566

Zwembad Espadon A.E.Gb.

BTW : BE 861 731 865

Rue des Champs 69/71 Veldstraat 1040 Etterbeek

Tel: 02.640.38.38

Fax: 02.640.41.74

info@etterbeeksport.be

RPR Brussel

ROUTEBESCHRIJVING VOOR HET SPORTCENTRUM EN ZWEMBAD ESPADON komende van

BERGEN:

E42 richting Brussel, uitrit RING OOST richting Waterloo (R.0), richting ZAVENTEM volgen, na HOEILAART (km 21.2) richting BRUSSEL – E411 nemen, vervolgens CENTRE/CENTRUM volgen. (*) Aan het tweede verkeerslicht (tegenover de brandweerkazerne) rechts afslaan, vervolgens aan het vierde verkeerslicht links afslaan (Generaal Jacqueslaan), vervolgens aan het eerste verkeerslicht naar rechts (Tweede Lansiers Regimentslaan). (**) Nog 600 meter rijden, aan het verkeerslicht via een flauwe bocht naar rechts de Veldstraat inrijden. Het sportcentrum bevindt zich aan de rechterkant (olympische en Belgische vlaggen)

NAMEN:

E411 richting Bussel, CENTRE/CENTRUM volgen en vervolgens dezelfde route volgen als die komende van Bergen vanaf (*)

LUIK:

E40 richting Bussel, na het verkeersbord WOLUWE op de linkerrijstroken rijden, richting MONTGOMERY volgen, de tunnel inrijden, na het verlaten van de tunnel bij het vijfde verkeerslicht rechts afslaan (Tweede Lansiers Regimentlaan) en vervolgens dezelfde route volgen als die komende van Bergen vanaf (**)

OPENBAAR VERVOER

De trein nemen tot BRUSSEL CENTRAAL, vervolgens metrolijn 1 richting HERMAN-DEBROUX nemen tot station THIEFFRY. Vervolgens 5 minuten wandelen naar het sportcentrum. Bij de uitgang richting het Koning Overwinnaarplein wandelen langs de Frontlaan, rond het plein lopen langs de linkerkant, de tweede straat links afslaan naar de Hansen-Soulielaan, onmiddellijk de eerste straat rechts afslaan naar de Camille Josetstraat, het Aimé Dandoyplein oversteken en verder wandelen op de Veldlaan die vanaf het kruispunt met de Generaal Fivéstraat overgaat in de Veldstraat.  Het sportcentrum bevindt zich aan de linkerkant.

De eerste ingang (huisnummer 71) geeft toegang tot het sportcentrum, de tweede ingang (huisnummer 69) tot zwembad Espadon, de vergaderzalen en de cafetaria. Voor personen met beperkte mobiliteit: de lift bevindt zich op huisnummer 71 en geeft toegang tot het zwembad via een doorgang.